Reviews

2018

De Heer Matthijs van Bonzel

Nederlandse Ambassadeur in Madrid

Chapeau, Marion, wat een prestatie! De Spaanse burgeroorlog en de Franco-tijd staan momenteel weer in toenemende belangstelling.
Jouw boek geeft de lezer een inkijk in die periode. En zal ons Nederlanders meer inzicht geven in de debatten die Spanjaarden momenteel voeren over wat te doen met de erfenis en stoffelijke resten van Franco, zijn aanhangers en slachtoffers.
Veel dank daarvoor!

Angela uit Algarrobo

Vorige week heb ik je boek Isabel gekocht. Dat was bij Ri-Jo. Ik heb privé Spaanse les. Elke week lever ik een stukje Spaans in. Deze keer heb ik het over Isabel gehad. Mijn lerares is uiteraard een Spaanse en weet ook veel van de geschiedenis af. Naar aanleiding van jouw boek zijn we dieper over de Spaanse burgeroorlog ingegaan en over het Franco regiem. Ik vertelde over prinses Irene en haar man Carlos de Bourbon Parma. De Carlisten. Ook hier wist zij van. Ik ben halverwege het boek. Volgende week gaan we verder met het boek. Dat wordt verplicht verder lezen. Haha. Ik wilde je dit even laten weten, een Spaanse lerares die ook geïnteresseerd is in jouw familiegeschiedenis. Eigenlijk moet je nog een keer een bijeenkomst organiseren voor diegenen die het boek hebben gelezen. Nee hoor. Maar wat mij betreft, ik heb zoveel vragen. Een boek, zo goed geschreven. Een familie die je zo goed leert kennen. Leuke, maar ook ontroerende momenten. Dank je wel Marion dat ik van zo dichtbij jouw familie heb mogen meemaken. Groetjes Angela

Ellen uit Alhaurin el Grande

Heb ik je boek gekocht, en wat gebeurt er? Hetzelfde als bij je vorige boek: mijn man pikt het in en gaat het eerst lezen!

Jolanda uit Alhaurin el Grande

Dank je wel Marion voor het schrijven van dit boek. Ik verheug erop om het te gaan lezen

Edwin uit Alhaurin de la Torre

 We hebben genoten van een prachtige presentatie. Muchas gracias Marion van Kus Uit Spanje dat we erbij mochten zijn!
.
Atze en Coby uit Nerja
Het was een mooie en indrukwekkende presentatie lieverd, je mag best héél trots zijn op jezelf! Het was een fijne middag op een prachtige locatie en ook de gastvrouw Kathy verdient een compliment! Het boek ligt klaar om te worden gelezen! Un abrazo, Atze y Cobie.
.
Suzy uit Sedella
Het is uit ,het boek ,wat heb ik er veel uit geleerd en veel respect gekregen voor de mensen die in die tijd moesten leven.
En je schoonmoeder ,wat een vrouw ,alles voor haar kinderen en haar man.
Met als resultaat geweldige zonen waar jij het voorrecht van had ene ervan te mogen liefhebben.
Knap weergegeven xxxx
.
Joyce van Ombergen-Jong uit Villafranco
Ik heb je boek uit. Mooi geschreven Marion. Prachtige zinnen die me meenamen naar een periode waar ik me nu een beetje een voorstelling van kan maken. Gracias! X
.
Carolina uit Alhaurin de la Torre
Mission completed. Mijn boek is uitgelezen. Waw, proficiat, wat een pracht van een boek. Zo mogen er nog volgen.
Marije uit Almoharin

De laatste bladzijden van dit prachtige boek, ISABEL , een familie geschiedenis ten tijde van de Spaanse burgeroorlog.

Marion, Kus Uit Spanje, bedankt voor dit prachige boek, ik raad iedere Nederlander die in Spanje woont dit boek aan, want inderdaad zoals je zelf al zei ‘wil je het Spanje van nu begrijpen, moet je opzoek gaan naar gisteren’

Bedankt 🙏🏻 voor het schrijven van dit indrukwekkende boek.

 

Advertenties