De auteur

In 1998 ben ik naar Spanje verhuisd. Na zestien jaar La Gomera en vier jaar Pyreneeën heb ik een decennium geleden Andalusië in mijn hart gesloten en geniet ik dagelijks van de prachtige natuur en het buitenleven. Na het runnen van diverse kleinschalige hotels in het binnenland van Malaga, starte ik mijn eigen Consultancy voor Incoming Tourism Spain.  Maar mijn passie ligt bij het schrijven van boeken , het maken van artikelen over Spanje voor magazines en bloggen over Spanje.

Profielfoto 1 groot

In 2011 kwam mijn boek ´Kus uit Spanje´ uit, een bundel met korte verhalen over het leven in Spanje. Via mijn gelijknamige blog ´Kus uit Spanje´ kun je lezen over bijzondere plekjes en over de cultuur van het land dat mij de passie hoe het leven te leven  heeft bijgebracht.

Mijn biografie ´Wind en Water´ kwam uit in 2015.  Dit boek gaat over emigratie en aanpassing, maar even zo goed over emancipatie en menselijke keuzes en twijfel. Ik beschrijf mezelf in dit boek als dochter, als echtgenote, als moeder en als geliefde en laat in al die hoedanigheden mijn zwakke en sterke kanten zien. 

In 2013 ben ik finaliste voor de Proef Spanje Blogprijs van het Spaans Verkeersbureau en in 2014 , 2016 en 2017 word ik opnieuw genomineerd. In 2017 win ik de Blog Award. Dit geeft me nog meer motivatie om verder te gaan met het ontdekken van en schrijven over verborgen plekjes in Spanje.

Spanje is geen land maar een continent, zo veelzijdig is het. Een continent vol historische en culturele rijkdom. Je kunt het land pas begrijpen als je de historie kent. En met dat idee is de historische roman ´Isabel´ ontstaan die in oktober 2018 is verschenen.

 

 

Advertenties